alla kategorier
EN
Håller sig till hög kvalitet och utmärkt service

Hem> Service

DESIGN UTVECKLING

Designa och utveckla

Med 25 + års erfarenhet portion över 100 länder över hela världen, är vårt designteam väl medvetna om olika marknaders och länders behov för att säkerställa att modellen passar din marknadsnisch.

Varje år investerar vi upp till 10 miljoner inom FoU, såsom nya material, teknologier och utrustning. Hittills har vi ett team av mer än 28 designers och har erhållit mer än 30 teknologipatent. Det är anledningen till att vi kan lansera 1500 nya produkter varje år.

Dessutom, om du har några reflekterande klädidéer hjälper vi dig att omvandla idéer till produkter och anpassa din varumärkesstil.

"Innovation är källan till ett företags fortsatta vitalitet. Vi måste fortsätta med innovation för att skapa hållbart värde för våra kunder."

— Lock Wu, VD för SFVEST

OEM / ODM

OEM / ODM

Kontakta SFVEST - vi har den största produktionskapaciteten för reflekterande kläder.

SFVEST tillhandahåller premium OEM/ODM-tjänster som hjälper till att bygga ditt varumärke. Vårt breda utbud av skräddarsydda tjänster, avancerade produktionsanläggningar och erfarna team kommer att få dig att sticka ut på den lokala marknaden.

Våra fyra produktionsbaser i Kina och Myanmar har avancerade maskiner och strikt kvalitetskontroll. Så vi kan slutföra din beställning på kort tid med garanterad kvalitet.

SPECIALTJÄNSTER FÖR E-HANDEL

Vill du bli nästa framgångsrika varumärke?

SFVESTs kvalitetsprodukter och premiumtjänster gör att du sticker ut.